EXACTA N1 ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΤΛΙΑ ΕΓΧΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


Η EXACTA Number One είναι μία αντλία μίας χρήσης για θεραπείες που απαιτούν συνεχή ή κατ΄επίκληση χορήγηση φαρμάκου. Ο συνδυασμός προκαθορισμένης ροής και όγκου την καθιστούν κατάλληλη σε διάφορες εφαρμογές.Χάριν στην ελαστομερή ιδίοτητα της δεν απαιτείται η χρήση ηλεκτρικής ή μηχανικής υποστήριξης.
Η αντλία εξασφαλίζει τη συνεχή χορήγηση φαρμάκου.Η EXACTA Number One μπορεί να διαθέτει με επιπρόσθετη συσκευή ( PCA ) για την κατ’επίκληση δόση ( BOLUS ) σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς.
Το μοντέλο που περιλαμβάνει την συσκευή μεταβολής ροής ( MULTIRATE DEVICE ) επιτρέπει στους Επαγγελματίες Υγείας , να επιλέξουν διαφοερετικές ροές, μέσω ενός ειδικού κλειδιού ,κατά την διάρκεια της χορήγησης φαρμάκου.
Επιπλέον η συσκευή EXACTA Number One δύναται να παρέχεται και με τις δύο συσκευές ταυτόχρονα ( BOLUS & MULTIRATE).
Η ελαστομερής αντλία EXACTA Number One έχει ένα μοναδικό στο είδος της ρυθμιστή ροής ( FREEDOM FR ) που λόγω του φαρδύτερου αυλού που διαθέτει ,μειώνει τον κίνδυνο απόφραξης της εισχώρησης μικρών κρυστάλλων ή μορίων.
Κάθε αντλία EXACTA Number One είναι ατομικά ελεγμένη ως προς την απόδοση και την αντοχή της.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Η EN1 είναι αντλία μίας χρήσης η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε να εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια σε θεραπείες που απαιτούν την συνεχή χορήγηση ενδοφλεβίως, ενδοαρτηριακώς, περιφερικά,επισκληριδίως,σε μαλακούς ιστούς και σωματικές κοιλότητες.
Η ΕΝ1 συνιστάτε για την συνεχή χορήγηση χημειοθεραπείας, σε αναισθησία, σε θεραπείες αποσιδήρωσης, αντιβιοτικών και αναλγησίας, θεραπείες έντονου και χρόνιου πόνου, καθώς και σε θεραπείες κατ΄οίκον.Η ΕΝ1 ( BOLUS ) επιτρέπει την κατ΄επίκληση χορήγηση δόσης ( 0,5ml – 1ml – 2 ml ) σε προκαθορισμένο χρόνο ( 8 – 15 – 30 – 60 )λεπτά. Η EN1 ( MULTIRATE ) επιτρέπει την επιλογή 4 διαφορετικών ροών κατά την διάρκεια της χορήγησης.
Η EN1 σχεδιάζεται και παράγεται σύμφωνα με την οδηγία 93/42 ΕΕC και τις τροποποιήσεις της.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η EN1 είναι συσκευή μιας χρήσης με προκαθορισμένη ροή.
Η ΕΝ1 ( BOLUS ) διατίθεται με συσκευή για χορήγηση προκαθορισμένης , κατ΄επίκληση δόσης φαρμάκου.
Η ΕΝ1 ( MULTIRATE ) δίνει την δυνατότητα ρύθμισης διαφορετικών ροών κατά την διάρκεια της χορήγησης φαρμάκου.
Η ΕΝ1 είναι συσκευή που επιτρέπει τον ακριβή ρυθμό ροής όπως φαίνεται στην συσκευασία της. Σε περίπτωση που χρειάζεται να τροποποιηθεί η ωριαία χορήγηση του φαρμάκου, αυτή η μετατροπή μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλάζοντας την συγκέντρωση του φαρμάκου στον διαλύτη.
Το περίβλημα του δοχείου της συσκευής είναι επιμήκους σχήματος και χωρίς γωνίες, από σκληρό άκαμπτο υλικό που παρέχει προστασία έναντι της UV ακτινοβολίας και με τυπωμένη κλίμακα ένδειξης όγκου πλήρωσης του μπαλονιού.
Στο εξωτερικό κέλυφος είναι τυπωμένος ο αριθμός παρτίδας ,ο κωδικός χρώματος είναι εκτυπωμένος στη γραμμή έγχυσης.
Το ελαστομερές μπαλόνι είναι κατασκευασμένο από πολυϊσοπρένιο με συμβατότητα και σταθερότητα με το χορηγούμενο σκεύασμα και περιέχει εντός του δοχείου της συσκευής με οδηγό για την συμμετρική διόγκωση του κατά την πλήρωση του με το φάρμακο και κινητό δείκτη στάθμης του υγρού.
Η συσκευή διαθέτει ξεχωριστό στόμιο πλήρωσης του μπαλονιού με βαλβίδα αντεπιστροφής, προ-συνδεδεμένο σωλήνα χορήγησης με κινητό διακόπτη άμεσης διακοπής της χορήγησης και ενσωματωμένο διπλό φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων και απομάκρυνσης αέρα.
Η ροή ρυθμίζεται μέσω επιπέδου τριχοειδικού στοιχείου, ενσωματωμένου σε εμφανή θέση στο σωλήνα έγχυσης, ώστε να δύναται να προσκολλάται στο δέρμα προκειμένου τι διερχόμενο υγρό να βρίσκεται πάντα σε θερμοκρασία σώματος και επιτυγχάνεται η μέγιστη ακρίβεια χορήγησης.
Η συσκευή είναι ελεύθερη φθαλικών ( DEHP – FREE ) & LATEX FREE ,διατίθεται σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με τον επιθυμητό όγκο χορηγούμενου διαλύματος και ρυθμού έγχυσης.
Αφαιρούμενος σφιγκτήρας στο PVC.Θερμοκρασίας λειτουργίας 32°C / 89,6 F.
O έλεγχος ακριβείας έχει πραγματοποιηθεί με την χρήση διαλύματος 5% γλυκόζης ( D5W ) και NaCL. Η ταχύτητα ροής μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ±10% μειώνοντας ή αυξάνοντας την πυκνότητα του διαλύματος προς έγχυση.
Η ταχύτητα ροής έχει ελεγχθεί τοποθετώντας την αντλία και το ρυθμιστή ροής στο ίδιο επίπεδο. Αν η αντλία τοποθετηθεί πιο ψηλά από τον ρυθμιστή ροής η ταχύτητα ροής θα αυξηθεί.
Βάρος : vol. 275ml – 200ml -150ml / 120gr – 100ml/75gr – 60ml/65gr
Aποστειρωμένη για μία χρήση, μη πυρετογόνο – Αποστέιρωση αιθυλενοξείδιο ( ΕΟ ) – Μη επαχρησιμοποίηση.
Ισχύς του προϊόντος 5 έτη από την ημερομηνία αποστείρωσης.
Εάν η συσκευασία έχει ανοιχτεί ή έχει υποστεί ζημιά μην τη χρησιμοποιήσετε.
Προαιρετικά : πολυεπίπεδος καθετήρας – βαλβίδα χωρίς βελόνα – τσάντα ταξιδιού – προσαρμοσμένο κιτ.
Ενιαία σφραγισμένη συσκευασία εύκολου ανοίγματος – κουτί 10 τεμ. – κουτί 60 τεμ.( 60/100ml ) και κουτί 10 τεμ. – κουτί 40 τεμ.( 150/200/275ml)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ροές Από 0,5ml/h έως 500ml/h
Ονομαστικοί όγκοι & ακρίβεια συστήματος Όγκοι
60ml – 100ml – 150ml
200ml – 275ml – 350 ml Ακρίβεια
±10% του Ονομαστικού Όγκου
Υπολειμματικός όγκος 0,45ml σε 60ml όγκο
0,70ml σε 100ml όγκο & 150ml όγκο
1,20ml σε 200ml & 275ml όγκο
Φίλτρο Σωματιδίων 1,2μ ( προαιρετικά – κατόπιν αιτήματος 5,0μ ) για την εκκένωση του αέρα 0,02μ
Bolus ( κατ΄επίκληση ) Όγκος
0,5ml – 1ml -2ml Λεπτά
8-15-30-60
Multirate Από 0,5ml/h έως 12ml/h ( 4 διαφορετικές ροές σε κάθε μοντέλο )
Yλικά Latex Free DEHP Free

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: